Produk ditampilake

Sabanjure, adhedhasar pamikiran moral sing tradisional banget, yirentang wis nggawe inovasi lan terus-terusan nggoleki produk topeng sing sehat lan luwih apik, nyebabake tren mode sehat lan ngupayakake nggawe sehat ..

  • business_slider

Produk Utama

  • company_intr_slider
  • company_intr_slider

Napa Pilih Kita

Wiwit didegake, Yirentang wis setya marang sebab perawatan lan kesehatan sing laras karo prinsip bisnis "ngelingi kabecikan lan kabecikan, budidaya awak, lan nindakake kabecikan". Topeng KS-9005 sing diproduksi dening Yirentang wis lolos kabeh tes GB2626-2006, GB2626-2019 lan standar EU EN149: 2001 + A1: 2009. Sertifikat CE ditanggepi lan wis disertifikasi dening SGS lan ISO-9001-2015 ..

Warta

Bedane topeng medis, topeng N95 lan KN95

Bubar, kita kabeh tuku topeng. Kita wis nglumpukake sawetara informasi ing kene Bedane antara topeng proteksi medis, topeng N95 lan topeng KN95 1. Topeng proteksi medis: selaras karo standar wajib China GB 19083-2010, efisiensi filtrasi ≥ 95% (dites karo partikel non berminyak). Yaiku ...

Cara mbedakake topeng KN95

Sanajan epidemi virus coronavirus anyar diluncurake, panguwasa pangaturan pasar lan asosiasi konsumen ing kabeh level njaluk integritas bisnis lan manajemen manut ing ukum. Nanging, isih ana akeh bisnis sing ora sopan karo angin lan adol topeng palsu kanggo njupuk ...

  • Pusat Berita

  • Pusat Berita