• head_bn_slider
  • head_bn_slider

CE FFP2 NR

  • Face mask KS-9005

    Masker rai KS-9005

    CE FFP2 NR

    1. Produsen langsung kanggo njamin rega sing cukup lan kualitas sing apik

    2.5 desain lapisan kanggo sukses nyegah bledug lan bakteri

    3. Paket 25 pcs / box, 1000 pcs / karton, uga bisa saben pelanggan

    syarat

    4. Sertifikat sertifikat ISO / CE / SGS / CNAS dll & laporan tes.

    5. kita uga duwe akeh gaya liyane, kayata gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band kuping sing luwes lan liya-liyane…

  • Face mask KS-9008

    Masker rai KS-9008

    CE FFP2 NR

    1. Produsen langsung kanggo njamin rega sing cukup lan kualitas sing apik

    2.5 desain lapisan kanggo sukses nyegah bledug lan bakteri

    3. Paket 20 pcs / box, 800 pcs / karton, uga bisa dadi syarat pelanggan

    4. Sertifikat sertifikat ISO / CE / SGS / CNAS dll & laporan tes.

    5. kita uga duwe akeh gaya liyane, ora kaya gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band kuping sing luwes lan liya-liyane…