• head_bn_slider
  • head_bn_slider

China GB

  • Face mask KN95

    Masker rai KN95

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95

    PENGGUNAAN KANGGO

    Respirator partikel KN95 dirancang kanggo mbantu nglindhungi partikel non-minyak, yaiku saka grinding, sanding, sawing, utawa operasi liyane bledug. Iki uga bisa nyuda eksposur inhalasi menyang partikel biologis sing ana ing udara.

  • Face mask KN95 with valve

    Masker rai KN95 nganggo katup

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 KANGGO VALVE

    PAMBUKA KN95

    Jeneng Produk: PM2.5 topeng pelindung papan putih telung dimensi

    Spesifikasi produk: 10,5 × 16cm

    Komposisi kain: kain elektrostatik sing dilebur + kain non-tenunan berkualitas tinggi, klip irung bisa dibangun, eksternal, katup ambegan, sabuk telinga sing kepenak

    Gaya kerajinan: desain ergonomis, panyegelan panas ultrasonik

    Dekorasi Biasa: putih, bisa disesuaikan

    Fungsi utama: nyegah bledug, kabut, PM2.5, serbuk sari

  • Face mask KN95 head-mounted

    Masker rai KN95 dipasang ing sirah

    GB2626-2006, GB2626-2019 KN95 HEAD-MOUNTED

    Pitunjuk panggunaan

    1. Tarik elastis ndhuwur ing endhas, ing sisih ndhuwur endhas.

    2. Pasang topeng ing pasuryan, nggawe irung klip irung clingy,

    Topeng ngisor nutupi dagu.

    3. Elastis ing ngisor sirah ing gulu ngisor kuping.

    4. Gunakake tangan loro kanggo nyetel bentuk klip irung, supaya nutup.

    5.Gunakake tangan kanggo nutupi topeng banjur ambegan; ngrasakake bocor udhara saka irung,

    ngencengi klip irung. Yen krasa bocor udhara saka pojok, mangga elastis.

    Maneh, njamin sing nutup.