• head_bn_slider
  • head_bn_slider

KS-9008 Standar CE FFP2 NR (Kanthi Katup Exhalation)

KS-9008 Standar CE FFP2 NR (Kanthi Katup Exhalation)

Katrangan singkat:

Papan Asal:Jiangsu, China

Jeneng:YIRENTANG

Nomer Model:KS-9008

Jinis:Sekali pakai

Jeneng produk:FFP2 Partikel lempitan Nyaring topeng Setengah

Werna:Putih

Fungsi:nyegah flu / anti somke / bledug

Gaya:cuping kuping

Sertifikasi:ISO / SGS / CNAS / CE

Spek:Kanthi Katup Exhalation

Packing:1 pc / kantong plastik, 20 pcs / box, 40 box / ctn utawa miturut kebutuhan pelanggan

Rincian kemasan:20 pcs / box, 800 pcs / karton

Pelabuhan saka loading:Shanghai


Detail Produk

Tag Produk

Materi

katun, katun udara panas, kasa

Werna

Putih

Fungsi

nyegah flu / anti somke / bledug

Gaya

cuping kuping

Spesifikasi

karo

Sertifikasi

CE / FFP2

Pengepakan

1 pc / kantong plastik, 20 pcs / box, 800 pcs / ctn utawa saben pelanggan' butuh

 

Topeng iki digunakake kanggo nglindhungi aerosol padhet lan cair ing lingkungan kayu, semen, kaca, tekstil, lan pertambangan lan konstruksi. Dheweke awet banget lan duwe permukaan jero sing alus lan nyaman kanthi irung irung sing bisa disetel lan cuping telinga sing aman supaya pas. Ana resistensi napas sing sithik kanggo nambah kenyamanan kerja. Kabeh topeng FFP2 digunakake ing konsentrasi kontaminasi nganti 6 kali Level Exposure Pekerjaan (OEL) lan tundhuk karo standar standar EN149: 2001 + A1: FFP2 NR.

Kanggo digunakake nglawan Aerosol Padat lan Cairan

Karakteristik Produk:

Respirasi Respirasi Inhalasi P (30LPM + 1LPM): <7mmH2O

Respirasi Respirasi Inhalasi P (95LPM + 1LPM): <24mmH2O

Efisiensi Filtrasi: >95%

Efisiensi Filtrasi (Uji Minyak Parafin Aerosol utawa DOP): >95%

Tes Kebocoran Valve Exhalation: < 30ml / menit

Katup Las Valve Exhalation: 10N / 10s

 

Topeng Wajah KN95 Sekali Pakai | Topeng Respirator FFP2

Topeng respirator iki dirancang kanggo nyaring paling ora 95% partikel sing ukurane 0,3 mikron utawa ukurane luwih gedhe. Iki minangka topeng KN95 lan disertifikasi dening standar China GB 2626-2019. KN95 minangka biji sing padha karo N95. Kaya N95, cocog banget karo irung lan cangkem, nggawe segel sing nyuda resiko infeksi.

 

FFP2 minangka kelas EN149 standar Uni Eropa. Topeng FFP2 duwe persentase filtrasi minimal 94% lan kebocoran 8% maksimal ing njero. Umume digunakake ing konstruksi, pertanian, lan profesional kesehatan nglawan virus influenza.

 

Fitur:

Bahan plastik VIRGIN digawe lan ora ambu.

Masker rai respirator iki nawakake potongan irung sing fleksibel sing mbantu nggawe penutupan kanggo nglindhungi luwih apik saka kena paparan.

Nyaring 95% partikel kanthi ukuran 0,3 mikron utawa ukurane luwih gedhe.

Topeng respirator iki nglindhungi saka patogen udhara lan nyuda risiko infeksi.

Lipat kanthi gampang, panyimpenan gampang lan transportasi ing kanthong.

Disertifikasi miturut standar China GB 2626-2019 (KN95) lan EU EN149: 2001 + A1: 2009 (CE FFP2).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita